Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΑΚΑ

Εξαιτίας των ειδικών περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού (covid-19) και της απαγόρευσης κάθε είδους συνάθροισης πολιτών σε κλειστούς χώρους, δεν ήταν δυνατή μέχρι σήμερα η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης .

Λόγω της λήξης της θητείας του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου, αναζητήσαμε χώρο για τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου. Παρά τα αιτήματά μας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χάρακα, την Ενορία Χάρακα αλλά και προς ιδιώτες, λάβαμε αρνητική απάντηση για την παραχώρηση χώρου.

Ως εκ τούτου και λόγω του κατεπείγοντος :

Καλούνται τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χάρακα, όπως προσέλθουν την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ., στον προαύλιο χώρο του ελαιουργείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΧΑΡΑΚΑ με

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ :

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018-2019-2020

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

(Η δήλωση υποψηφιότητας κατατίθεται εγγράφως στα γραφεία του Συνεταιρισμού, έως την Παρασκευή 24-12-2021 και ώρα 15:00μ.μ)

Εάν δεν υπάρξει απαρτία στις 26 Δεκεμβρίου 2021, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 02 Ιανουαρίου 2021, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα, χωρίς άλλη ειδοποίηση .

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ :

Υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού τεστ νόσησης για κορωνοϊό covid-19 (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών), όπως επίσης και η επίδειξη ταυτότητας για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Χρήση μάσκας και αντισηπτικού

Απόσταση 1,5 μέτρων μεταξύ των παρευρισκομένων .

Χάρακας 13-12-2021

Α.Σ. ΧΑΡΑΚΑ

 

Δείτε την Πρόσκληση σε μορφή Microsoft word